Nuse djalit nga Greqia - Alpazar - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Show, humor dhe shume argetim ne Al Pazar.
Bypass Show - 6 Dhjetor 2015 - Pjesa e parë - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/bypassshow https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Moderuar nga Agim Bajko, ky format risjelle ngjarjev ...
Mesditë - Al Pazar në Mesditë - 31 Dhjetor 2016 - Lifestyle - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV http://twitter.com/VizionPlusTv Nje format kushtuar familjes, me fokus te veçante tek amvisat, i cili synon qe permes la ...
Cte ben prostituta - Alpazar - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Show, humor dhe shume argetim ne Al Pazar.
Al Pazar - 30 Prill 2016 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e ...
Friend Request 2016, 31 Dhjetor 2015 - Policat ne 100 milione (Pjesa e pare)
Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl
Bypass Show - 27 Maj 2013 - Pjesa e pare - Vizion Plus - Satire
https://www.facebook.com/bypassshow https://www.facebook.com/vizionplustvpage http://www.vizionplus.tv
Vizioni i pasdites - Blerim Destani në"Alarm Fur Cobra 11" - 21 Prill 2015 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Blerim Destani,në filmin e famshem Gjerman “Al ...
Vizioni i pasdites - Artiola Toska këngë bashkëshortit - 15 Korrik 2015 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Artiola Toska i kushton këngë bashkëshortit. N ...
Portokalli, 15 Nentor 2015 - Cifti i lumtur (Respekti ne restorant)
Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl
Rama ne azilin e pleqve - Al Pazar 31 Maj 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Show, humor dhe shume argetim ne Al Pazar.
Al Pazar - 21 Nentor 2015 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e ...